Zdravi prigrizki za v kino – goji jagode

Spodaj so zapisani naši nasveti  za vse, ki jih zanimajo različne možnosti zdravih prigrizkov, še posebej recimo zdravi prigrizki za v kino.

Preverite najprej zakaj so goji jagode pozitivne za zdravje, kako izberemo sadike goji jagod, v kolikor jih nameravamo gojiti sami ter kako goji jagode pravilno uporabiti v prehrani:

Malo se bo potrebno potruditi, vendar lahko nadomestite nezdrave prigrizke, polne sladkorja, z nizkomaščobnimi prigrizki in s sadjem, ki vam bodo teknili.

Zdravo prehranjevanje je lahko razmeroma enostavno, ko imate veliko živil na izbiro. Kadar pa se odpravite v kino, pa je izbira omejena na sladkorčke in pokovko s topljenim maslom ali kakšne druge čokoladne slaščice.

Želite nasvet – prinesite goji jagode za v kino dvorano s seboj od doma.

Zdravi prigrizki za v kino - goji jagodeTega sicer lastniki kinodvoran ne bodo najbolj veseli (ogromen odstotek zaslužka namreč pride od prodaje drobnarij za žvečenje in pitje ob gledanju filmov), vendar dokler oni sami ne bodo pričeli ponujati bolj zdravih prigrizkov, je to vaša edina izbira. Za začetek prinesite s seboj v kino kakšno sadje. Doma ga dajte v kakšno plastično vrečko, kamor boste potem lahko dali koščice ali olupke. (Na primer marelice, nektarine, slive, češnje, grozdje). Sadje je veliko bolj osvežilno med napetimi trenutki, kot pa gumijasti medvedki, pa še dodatne pijače vam ni potrebno kupiti.

Prav tako primeren prigrizek so krekerji v obliki ribic. Vsebujejo malo maščobe in malo kalorij, pa še okusni so. Majhna vrečka ribic vam bo pomagala pozabiti na pokovko. Primerne so tudi bobi palčke, ki vsebujejo malo maščob in podobno slano pecivo.

Goji jagode in ostali zdravi prigrizki za v kino

Če ne morete prinesti kaj večjega v dvorano, ob vročih dnevih in oprijetih majicah ter kavbojkah, potem si nabavite kakšen žvečilni gumi brez sladkorja ali trde bonbone brez sladkorja. Velikokrat želimo med gledanjem filma samo pretegniti našo čeljust. Velikokrat pomaga, da nam ni treba poseči po prigrizkih, če se najemo, preden se odpravimo v kino. Obrok naj bo uravnotežene in dovolj velik, da ne bomo lačni kmalu po začetku filma. Prav tako pa moramo imeti še dovolj energije za obisk kakšnega lokala po ogledu filma.

Zavedati pa se moramo, da se nismo odpravili v kino, da se tam najemo (za to obstajajo restavracije…), ampak da si ogledamo kakšen zanimiv film s še bolj zanimivimi in privlačnimi igralci.

Različni paketi goji jagod, na povezavi.

Oznake: zdravi prigrizki za v kino