Nerf in druge ideje za fantovščino

Si že slišal kdaj za Nerf igro? Jo morda igra tvoj otrok? Bi se rad preizkusil v njej tudi sam pa nikjer nimaš te priložnosti? Ali pa morda iščeš ideje za fantovščino in ti nič ne pade na pamet? Bi morda poizkusil Nerf na svoji fantovščini? Če te zanima odgovor na katerega izmed zgornjih vprašanj, te vabim, da si prebereš spodnji članek, ki ti bo Nerf ter ostale ideje za fantovščino natančno predstavil. Vabljen k branju!

Nerf kot odlična igra

Verjetno si že kdaj slišal za igro Nerf. Ti prvo padejo na pamet otroci, ki se to igrajo vsepovsod? No, pa da ti povemo kaj več o tem. Gre za igro, kjer se uporabljajo Nerf blasterji – to so posebne puške, primerne otrokom od šestega leta dalje, ki izstreljujejo mehke Nerf puščice. Igro se pravzaprav igra v dveh ekipah, vendar tukaj v ospredju ni tekmovanje, temveč zabava in medsebojno sodelovanje. Vsak igralec dobi zaščitna očala, za vsak slučaj, Nerf puščice in Nerf blaster. Poznamo več različnih vrst Nerf blasterja. Poleg tega pa vsak igralec v ekipah dobi tudi rutko – vsaka ekipa ima svojo barvo, saj se tako lahko igralci ločijo med seboj. Pred samo igro, mora vsak igralec najti skrinjico, v kateri se nahajajo Nerf blasterji ter jih napolniti z Nerf puščicami in tako se sama igra lahko začne. Gremo v boj!

Fantovščine pri Paintball Ljubljana ne pozabiš

Fantovščina pri Paintball Ljubljana je nepozabna. To je dogodek, kjer je v ospredju bodoči ženin. Sprva ko pridete, imamo za vas dobrodošlico, da se okrepčate, nato pa vam animator predstavi pravila in potek iger. Seveda poskrbimo, da ste glede na izbrane igre primerno zaščiteni in pa ogreti, nato pa se igre lahko začnejo. Vsak ženin dobi seveda tudi izziv, da sam dogodek še malo bolj popestrimo. Ženin bo moral namreč preteči razdaljo od njegove do nasprotnikove baze, ostali kolegi pa ga bodo ves čas markirali – ženinu pa pri tem veliko sreče!

Lokacija za najboljšo fantovščino je na zunanjem poligonu, ob Ižanski cesti, notranji poligon pa je na Kranjčevi ulici 16, kjer je klub Cvetličarna. Zakupite lahko dva različna paketa, za 90 minut ali pa 120 minut.

Bi poizkusil Nerf na fantovščini?

Nerf na fantovščini ni pogosta izbira, načeloma je tudi ni v programu. Te zanima, kako bi izgledalo, če bi se odločil za Nerf na fantovščini? Torej igro, ki je po navadi namenjena bolj otrokom, bi igrali vi na fantovščini – nič za to! Zabave in smeha vam sigurno ne bi manjkalo. Torej igrali bi na zunanjem poligonu, z različnimi Nerf blasterji in nebolečimi Nerf puščicami. Igra bi bila popolnoma neboleča, saj so puščice zelo mehke, poleg tega pa bi se tudi natekli ter veliko skrivali za vsemi možnimi ovirami.

Druge ideje za fantovščino

Ideje za fantovščino – ponujamo vam veliko idej za različne igre. Na primer, lahko se odločiš za eden in edini paintball. Pri paintballu uporabljaš marker, ki izstreljuje različne metke in tvoj cilj je iti proti nasprotnikovi bazi ter nasprotnike tudi zadeti. Naslednja priljubljena igra na fantovščini je low impact paintball, ki je dobra izbira za tiste, ki se bojijo večjih metkov pri navadnem paintballu, saj so tukaj metki manjši, kar pomeni da jih tudi manj občutiš, če si zadet. Ena izmed izbir je tudi laser tag, ki pa je znan po tem, da popolnoma nič ne boli, saj sploh ne izstreljuješ metkov, temveč laserske žarke, vendar tukaj pa je zelo pomembno, da si natančen, saj moraš nasprotnika zadeti natančno v senzor, ki ga ima na glavi.

Predstavili smo vam Nerf igro ter nekaj idej za fantovščino in  upamo, da smo vas prepričali!