Elektronsko vedeževanje – kaj storiti ko ne moremo do vedeževanja preko telefona?

Elektronsko vedeževanje postaja vse bolj priljubljeno. Pa ne le takrat, ko ne morete do telefona. Ponavadi se bojite, da bi za klic preveč zapravili ali pa ne bi dobili pravih in koristnih napotkov.

Elektronsko vedeževanje je dobra izbira predvsem takrat, ko želite ostati povsem anonimni (1)

Niste vsi pripravljeni deliti svojih vprašanj (predvsem intimnih) z ostalimi. Pa čeprav jih nikoli ne boste srečali oziroma vas oseba na drugi strani ne bo nikoli prepoznala.  Že ko postavite vprašanje se v energijah nekaj zgodi in to začutite.

Elektronsko vedeževanje: aplikacije za vedeževanje na pametnih telefonih

Elektronsko vedeževanje

Kljub poplavi takih in drugačnih vedeževalskih aplikacij za pamet ne telefone, jih je večina bolj kot ne namenjena igri in zabavi kot odgovorom na konkretna vprašanja.

Odgovori so večinoma tako posplošeni, da je na koncu že vseeno, kakšno vprašanje je bilo zastavljeno in na katero področje se je nanašalo. Ostale aplikacije vsebujejo “prave” vedeževalske karte (angelske, tarot…), a ti brez predhodnega znanja odprte karte ne povedo prav ničesar, saj ni  kakovostne razlage. (2)

 

Včasih me popade lenoba in če me nekaj ne zanima dovolj, ne bom preučila celotne znanosti, da bi razumela kako kaj deluje. Zato me ne zanima učenje opisov kart, da bi lahko sama razumela odgovore.  Sploh, da si odgovorim na vprašanje ali naj grem jutri s prijatelji na pijačo ali naj grem raje s fantom v kino.

 

Ko sem že skoraj obupala nad pametnimi aplikacijami, ki bi mi znale odgovoriti tudi na “lažja vprašanja”, ki me morijo čez dan, sem našla res noro dobro aplikacijo. Ker za takšna vprašanja pa res ne bom klicala vedeževalke.  Res me je navdušilo dejstvo, da so aplikacijo razvili Slovenci. Imenuje se Žepna šlogarca.

 

Žepna šlogarca – aplikacija, ki so jo razvili Slovenci

Aplikacija ponudi konkretne odgovore na praktično vsa zastavljena vprašanja z vseh življenjskih področij. Sprva sem si jo predstavljala kot bolj za zabavo, za hec. Z redno uporabo se je pokazalo, da so odgovori in napotki iz Žepne Šlogarce res dobri in da dejansko držijo. Ne zgolj za lahka vprašanja ampak tudi res pomembna vprašanja, s katerimi se srečujemo v življenju, od ljubezni, financ, zdravja, zabave in še in še.

Vsekakor je elektronsko vedeževanje z Žepno šlogarco zadeva, ki se jo splača preizkusiti!