ELEKTRIČNO ŽENSKO KOLO – POPOLNI KOLESARSKI UŽITEK NA PRAV VSAKI VOŽNJI!

ELEKTRIČNO ŽENSKO KOLO – POPOLNI KOLESARSKI UŽITEK NA PRAV VSAKI VOŽNJI!

Z električnim ženskim kolesom bodo vaše vožnje po mestu bistveno udobnejše in neprimerljivo prijetnejše

Med najpogostejšimi razlogi, zaradi katerih ljudje običajno v večji meri ne uporabljajo kolesa kot obliko prevoznega sredstva v mestih, se pojavljajo:

  • neudobje med vožnjo,
  • napor in telesna izčrpanost ter
  • nezmožnost opravljanja daljših poti.

Trdimo lahko, da imamo rešitev za vse zgoraj navedene težave, predstavljamo vam – električno žensko kolo! Poudariti je potrebno, da ne gre za zamenjavo avtomobilu, temveč zgolj za pomembno in čedalje bolj uveljavljeno alternativo.

Električno žensko kolo bo za vožnjo neprekosljivo bolj udobno, saj ima posebno obliko okvirja, pri katerem zgornja gred ni nameščena prečno, ampak poševno in navzdol, zaradi česar boste imeli za vrtenje pedalov bistveno več prostora. K udobju pa bo nedvomno najbolj prispeval vgrajeni elektromotor, ki vam bo učinkovito nudil pomoč pri vožnji, zato boste zmožni kolesariti dlje časa in prevoziti daljšo pot, med vožnjo se boste veliko manj utrudili, obenem pa boste na svoj cilj prispeli povsem nepreznojeni.

Zaradi večjega udobja bo vsaka vožnja z električnim ženskim kolesom predstavljala popolni kolesarski užitek, saj se boste lahko bolj posvetili pristnemu opazovanju svojega mesta, za kar si do sedaj nikoli niste mogli vzeti časa.

električno žensko kolo

Pomen električnega ženskega kolesa z vidika varnosti

Električno žensko kolo pa ni pomembno samo zaradi večjega udobja, temveč tudi z vidika varnosti. Zaradi že omenjenega posebno oblikovanega okvirja, se boste na električno žensko kolo povzpenjali in iz njega sestopali bistveno enostavneje, saj se boste izognili zamahovanju z nogo visoko čez zgornjo gred, s čimer bodo možnosti za nastanek padcev in poškodb veliko manjše.

Zanemariti pa ne gre niti izjemne pomoči elektrike na električnem ženskem kolesu, ki vam bo omogočala višje pospeške, boljšo vodljivost in hitrejše ukrepanje v vseh prometnih situacijah, ki bi to od vas zahtevale.