POVEČAJTE SVOJE POSLOVANJE V LETU 2022 Z GOOGLE OGLAŠEVANJEM

POVEČAJTE SVOJE POSLOVANJE V LETU 2022 Z GOOGLE OGLAŠEVANJEM

Zakaj Google oglaševanje?

S spletnim oglaševanjem lahko oglase usmerite na želene stranke in izločite tiste, ki jih ne želite. Google kot najbolj priljubljen in razširjen iskalnik na svetu velja za dejansko vodilno podjetje na področju spletnega oglaševanja. Vsak dan opravi več kot 3,5 milijarde iskalnih poizvedb in oglaševalcem ponuja dostop do potencialnega občinstva uporabnikov, ki aktivno iščejo blago in storitve. Preprosto povedano, noben drug iskalnik ne more ponuditi tolikšnega potenciala občinstva kot Google. Že zaradi tega velikega potencialnega vira potencialnih strank je Google odličen dodatek k vaši strategiji digitalnega trženja.

Kako deluje orodje Google Ads?

Google Ads je učinkovito orodje, ki upošteva kakovost in ustreznost vaših oglaševalskih kampanj. To pomeni, da so konkurenčni pogoji enaki za vse, ne le za oglaševalce z najglobljimi žepi. Pri spletnem oglaševanju z Googlovimi oglasi oziroma Google Ads-i, lahko uporabite različne metode ciljanja in tako dosežete potencialne stranke prav takrat, ko iščejo vaše izdelke ali storitve.

Razvrščanje v Google Ads-ih temelji na konceptu ključnih besed. Vi, kot oglaševalec določite ključno besedo, ki se vam zdi pomembna za podjetje, opisuje vaš izdelek/storitev in jo bodo predvideno iskalci uporabili za iskanje vašega izdelka/storitev. Prav tako navedete ceno, ki ste jo pripravljeni plačati za vsak klik na vaš oglas, ki ga naredi iskalec. Gre za tako imenovano oglaševanje na klik. https://www.youtube.com/watch?v=oQw8pn-xgZY  

Google oglaševanje

Bolj kot je oglas ustrezen za uporabnika, boljšo izkušnjo bo ta verjetno doživel in zato je bolj verjetno, da bo še naprej uporabljal Google kot osrednji iskalnik. Zato Google Ads nagrajuje ustreznost in kakovost pred vsemi drugimi dejavniki. Pametni oglaševalci z ustreznimi, optimiziranimi in visokokakovostnimi oglasi morajo zato le redko ponuditi tako visoko ceno kot oglaševalci s slabšimi oglasi. Vsako iskanje vaše izbrane ključne besede je priložnost, da se vaš oglas prikaže iskalcu, ki je tako posledično vaša nova potencialna stranka. Taki iskalci aktivno iščejo, kar vi ponujate zato je to močno orodje, ki vam pomaga pri rasti vaše znamke oziroma podjetja.

Začnite z Google oglaševanjem še danes!

Bi imeli Google oglaševanje pa ne veste kje in kako začeti? Kontaktirajte Promarketing, ki bodo oblikovali za vas personalizirano strategijo za dosego vaših ciljev.