Kakšen ja najlepši šopek za rojstni dan?

Šopek za rojstni dan – podari takšnega s sporočilom!

 

sopek-rojstni-dan

 

Obstajajo lepi in obstajajo sanjski šopki za rojstni dan. Prvi so preprosti, taki, ki ždijo in čakajo, da jih nekdo kupi. Namenjeni so splošni raji in za njimi se navado ne skrivajo globoka sporočila. Kljub temu verjamem, da si jih pripravile pridne roke.

Tako kot pri drugih običajnih stvareh, je prav, da tudi pri šopkih postajamo bolj zahtevne stranke in želimo vedeti, kdo stoji za izdelavo šopka za rojstni dan. Kakšna je kvaliteta rož in podobno.

Obstaja formula za najlepši šopek za rojstni dan? Ne! Ker do njega lahko pridemo po različnih poteh. Lahko ga naredimo sami, lahko prosimo Metko iz Sanjskega šopka, da nam ga skreira, lahko ga kupimo v kakšnem nakupovalnem centru … Izbire je veliko! Ampak nekaj pa je na tem, da je najlepši … Da je narejen direktno za osebo, ki praznuje! Torej, eno opcijo že izločimo, kaj?

Zato gremo kar k sporočilu rojstnodnevnega šopka.

 

Šopek za rojstni dan in njegova sporočilnost

 

V prvi vrsti, komu je namenjen? … Mami, punci, sodelavki, nečakinji … Glede na odnos do osebe, ki ji bomo šopek podarili je seveda odvisno kakšno bo sporočilo, pa tudi kakšen bo šopek. Nekaj pa je, ne glede na to, komu šopek gre – zagotovo bo seval ljubezen!

No, pa poglejmo – kako šopku damo sporočilo? Ja, lahko ga preprosto napišemo. In dodamo cvetju za rojstni dan. Ampak, kaj če nebi napisali sporočila. Kaj če bi pustili rožam, da same povedo sporočilo, ki ga nosijo. Začnemo lahko pri barvi – prav vsaka ima svoje mesto. Pa pri velikosti in obliki šopka. Bo razkošen ali preprost?

Ne pozabimo tudi, da lahko podarimo tudi večne šopke – tiste iz suhega cvetja. Ti so sploh posebni. Saj so, preprosto rečeno, večni! In postali so zelo popularni.

Sporočilo rojstnodnevnega šopka naj bo iskreno! In unikatno. Bi si upali tvegati in ga poslati brez podpira – bi slavljenka vedela od kje prihaja?

 

Bodi prepričan/a da je cvetje v šopku kvalitetno

 

rojstnodnevni-sopek

 

Kvaliteta šteje! Vedno. Zato za rojstni dan res ne podarjajte cenenosti! Če ste na tesnem z denarjem, raje poskušajte sami narediti šopek rož – iz travniškega cvetja na primer. Ker rože, ki niso kvalitetne ovenijo hitro in … Šopek hitro roma v smeti. Tega si ne želimo, kaj?

Verjemite ali ne, kvalitetno cvetje lahko v vazi zdrži več kot 14 dni brez da bi imelo kakšne večje vidne posledice staranja.

Zato, pozornost na to, kakšno je cvetje, ki ga podarjate, ne bo odveč. Ne skoparite z vprašanji od kod rože prihajajo in kako so zanje skrbeli. Nenazadnje – vi jih boste kupili in podarili. Zato si želite, da so več kot lepe. Želite, da so kvalitetne.

 

Si na tesnem s časom? Dostava šopkov na vse naslove v Sloveniji!

 

Nič več znanstvene fantastike. Razmišljanja. Iskanja prostih parkirišč in cvetličarne, ki bo odprta za ideje o šopku, ki ga želite podariti za rojstni dan. Nič več nepotrebnega zapravljanja časa in energije. Svet postane preprost – ko se usedemo za računalnik in odpremo spletno trgovino cvetličarne, ki ponuja super lepe šopke za rojstni dan.

Še lepše pa je, ko veš, da so postopki tako preprosti – naročiš, plačaš in dostava je urejena. Res, ne morate povonjati rož. Zato – vedno prej preverite izkušnje uporabnikov. So zadovoljni z izdelki, ponudbo in dostavo. Le tako boste prepričani, da ste izbrali prav.

 

sopek-dostava

 

Dostava šopkov na dom je postala povsem nekaj vsakdanjega – in dostava njih ni nič drugačnejša od oblačil ali kozmetike.

 

Ko zmanjka idej – poglej v horoskop

 

Vedno lovimo ideje za rojstnodnevna darila. In vedno vse zadnji hip. Vsi smo si podobni, je tako?

Zato so nam instant ideje postale všeč. So predpripravljene in mi za njih ne zapravljamo dragocenega časa. Razpravljati o tem ali je to ok ali ne, smo začeli že zgoraj. Dolgo bi lahko razpravljali. A vendar – vsi smo ljudje in vsi živimo. Zato se kdaj vsi poslužujemo hitrih rešitev.

Eno takih ponuja Sanjski šopek – to so šopki, ki so narejeni za horoskopska znamenja. Super, kaj? Hitra in enostavna izbira. No, šopek pa – kot vsi, preprosto sanjski!