Biobizz Bio Grow – Predstavitev organskega gnojila za fazo rasti

V današnji objavi vam predstavljamo organsko gnojilo Biobizz Bio Grow, ki se uporablja v fazi rasti rastlin konoplje. Vegetativna faza ali faza rasti rastlin, je obdobje bujnega razvoja in rasti rastlin. Bio Grow je sestavljeni iz fermentiranega organskega ekstrakta sladkorne pese, znanim pod imenom vinasse ali vinasa. Vinasa je zelo bogata tudi s fulvičnimi kislinami ki blagodejno delujejo na rastline.

Biobizz Bio GrowBiobizz Bio Grow sestava

BioBizz Bio Grow je organsko gnojilo z N:P:K razmerjem 4:3:6 in je zelo uravnoteženo. Poleg tega pa vsebuje tudi organski ekstrakt vinase, katera vsebuje fulvične kisline, ki delujejo kot hrana za rastline. Obogaten pa je še s 40 mikro elementi v sledovih, algami ter vitamini B1, B2, C in E. Gnojilo ima tudi visoko vsebnost kalija, ki je v tej fazi življenja rastlin izjemno pomemben.

Biobizz Bio Grow zagotavlja

Gnojilo zagotavlja nemoteno zdravo rast rastlin ter njihov bujen razvoj. Glavne značilnosti tega gnojila za rast so:

  • zdrav razvoj rastlin
  • uporabo v vseh substratih ali zemljah za sajenje
  • s svojo sestavo omogoči zdrav razvoj koreninske flore
  • omogoča optimalno absorpcijo hranil
  • bujen razvoj rastlin

Biobizz Bio Grow uporabaBiobizz Bio Grow uporaba

BioBizz Bio Grow uporabljamo lahko v vseh zemljah ter substratih za gojenje. Uporabljati ga začnemo ko rastlina požene prve liste ter je visoka med 10 in 15 cm. Ker spodbuja delovanje bakterij v zemlji, spodbuja zdravo vegetativno rast rastlin.

To gnojilo v osnovi uporabljamo za fazo rasti, a proizvajalec v svoji tabeli gojenja svetuje uporabo tudi v fazi cvetenja rastline. Uporabljamo ga za aktiviranje koreninske flore, da omogoči zdrav razvoj rastline.

Doziranje:

V vodo za zalivanje ali mešanico gnojil vmešamo 1 ml na 1 l vode, če gnojimo že dobro pognojeno zemljo kot je All Mix.

Če gojimo v manj pognojeni zemlji, kot je Light Mix, je pa doziranje 4 ml gnojila na 1 l vode ali mešanice za zalivanje.

Za optimalno uporabo gnojila Bio Grow so oglejte Nutrient schedule ali tabelo hranjenja na sliki.

Pakiranja:

Velikosti pakiranja BioBizz Bio Grow so sledeče: 250 ml, 500 ml, 1 l, 5 l, 10 l